Miljöarbete

VÅRT MILJÖARBETE

Vi vill att vår planet ska må bra. Att värna om miljön är därför oerhört viktigt för oss. Vår ledstjärna är miljöledningssystemet ISO 14001 och vi använder bland annat Svanenmärkta produkter, mikrofibermoppar och material som är tvätt- och återanvändningsbara. Såväl redskap som maskiner ska vara ergonomiskt utformade och gjorda av återanvändbart material. Kemiska produkter ska ha högsta möjliga miljöklassning. Målet är att på sikt utföra städning helt utan kemiska medel.


Vårt mål är att utveckla fler möjligheter till att bli mer miljövänliga. Dessutom står vi gärna som förebild för andra företag när det gäller miljömedvetenhet. För att vårda Moder Jords hälsa krävs att vi alla drar vårt strå till stacken.


Kundmål

Vår strävan är att vara en solid samarbetspartner. Därför har vi som mål att leva upp till orden tilltro, tillförlitlighet och tillgänglighet.

NORRSKENSGRUPP

Vi är ett Knivstabaserat städföretag som erbjuder toppklassig städning av både privata och offentliga rum. Vår personal är utbildad, serviceinriktad och säkerhetskontrollerad. Utöver oslagbara priser, kvalitet och trygghet kännetecknas vårt arbete av ett genuint miljöengagemang in i minsta detalj.

KONTAKT

Postadress:

Norrskensgrupp Knivsta AB

Box 147

741 23  Knivsta


0706-52 77 41

info@norrskensgrupp.se

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

Snart kan du följa oss på Facebook för nyheter och erbjudanden.

Copyright © All Rights Reserved