Tjänster

ALLA MÅR BRA

AV EN REN OMGIVNING

TJÄNSTER

FÖRETAGSSTÄD


Byggstäd, inflyttningsstäd, kontor, butiker, hotell, banker, skolor och daghem, fabriker och industri-verksamheter, slott, herresäten, gårdar...

FÖRBRUKNINGSVARORVi kan erbjuda utvalda miljövänliga förbrukningsvaror till attraktiva priser som till exempel toalettpapper, kemiska produkter, tvål, lampor etc.

PRIVATSTÄD


Lägenhet, villa eller slott? Vi utför normalstädning, flyttstädning, mattrengöring, fönsterputs, hög- trycksrengöring mm

FASTIGHET/TRÄDGÅRD


Håll fastigheten i trim, både inne och ute. Vi sköter om löpande underhåll så att ni hela tiden ger ett representativt intryck.

HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER


Vi kan underlätta din vardag genom att hjälpa till med matinköp, vattna blommor och gå ärenden.

SÅ GÅR DET TILLNär vi har fått ett uppdrag är vi måna om att skapa rutiner för processtyrningen. I korthet handlar det om fem steg:1. Vi upprättar en kundpärm där vi samlar kontrakt, rapporter, kunduppföljningar etc.2. Därefter upprättar vi en pärm med arbetsschema, beställningslistor, namnlistor på nyckelpersoner, kvalitetspolicy och kontrollistor.3. Arbetsledaren utrustar sedan medarbetarna med nödvändig utrustning och arbetet sätts igång.4. För att vara säker på att allt går som överenskommet gör vi regelbundna kunduppföljningar.5. Dessutom genomför vi en kvalitetsmätning av tjänster och kundrelationer. Målet är noll fel. Vi     använder kvalitetssystem ISO 90001.

NORRSKENSGRUPP

Vi är ett Knivstabaserat städföretag som erbjuder toppklassig städning av både privata och offentliga rum. Vår personal är utbildad, serviceinriktad och säkerhetskontrollerad. Utöver oslagbara priser, kvalitet och trygghet kännetecknas vårt arbete av ett genuint miljöengagemang in i minsta detalj.

KONTAKT

Postadress:

Norrskensgrupp Knivsta AB

Box 147

741 23  Knivsta


0706-52 77 41

info@norrskensgrupp.se

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

Snart kan du följa oss på Facebook för nyheter och erbjudanden.

Copyright © All Rights Reserved