Om oss

OM OSS

Norrskensgrupp erbjuder kvalificerade städ- och servicetjänster med ambition att bli ett starkt varumärke i branschen. Men precis som riktigt norrsken vill vi att vårt ljus ska sprida sig till fler länder. Vår vision är att arbeta internationellt med både kunder och medarbetare från flera länder. Vi erbjuder allt inom lokalvård till konkurrenskraftiga priser.

Affärsidén

Norrskensgrupp ska erbjuda marknadens mest effektiva och anpassade lösningar med målet att bli ledande inom miljötänkande i branschen. Våra ledord är professionalism, uthållighet och flexibilitet.

 

Strategi

Vår strategi bygger på att kontinuerligt utbilda och motivera vår personal så att de kan ge en bra kundkontakt. Vi vill anpassa verksamheten till kundens verkliga städbehov och erbjuda rätt kvalitet till rätt pris. Vår satsning gäller såväl chefer som servicepersonal. Bland annat har våra chefer genomgått Försvarets Utvecklande Ledarskapskurs (UL)

 

Kundmål

Vår strävan är att vara en solid samarbetspartner. Därför har vi som mål att leva upp till orden tilltro, tillförlitlighet och tillgänglighet.

 

Säkerhetsarbete

Från den 1 januari 2016 gäller lagen om elektroniska personalliggare på byggarbetsplatser. Spelreglerna i byggbranschen förändras, med det goda syftet att minska förekomsten av svartarbete och skapa en sundare konkurrens mellan dig och dina kollegor i branschen. Lagen gäller byggprojekt som uppgår till mer än fyra prisbasbelopp, med en juridisk person som beställare och med projektstart efter 1 januari 2016, eller pågående byggnadsprojekt som avslutas efter den 30 juni 2016. Vår personal använder eller bär ID 06 kort enligt skatteverkets regler. Vi tillämpar tystnadsplikt och sekretess på vår personal, det innebär att vi inte lämnar ut information om vår kunder.