Tjänster

VI ERBJUDER ALLT INOM LOKALVÅRD TILL FÖRETAG, PRIVATPERSONER OCH FÖRENINGAR.

FÖRETAG


Byggstäd, flyttningsstäd, kontor, butiker, hotell, banker, skolor och daghem. Vi hjälper dig även med städning i fabriker och industri-verksamheter och gårdar.

HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER FÖR PRIVATPERSONER


Vi kan underlätta din vardag genom att hjälpa till med matinköp, vattna blommor och gå ärenden.


FÖRBRUKNINGSVAROR


Vi kan erbjuda utvalda miljövänliga förbrukningsvaror till attraktiva priser som till exempel toalettpapper, kemiska produkter, tvål, lampor etc.

PRIVAT HEMTJÄNST


Vi erbjuder även privat hemtjänst och omsorg för de äldre, för att ge dem möjlighet att tryggt bo kvar länge i sina egna hem. Vi är såklart svensktalande och ser gärna till att samma person kommer. Vi är måna om att man ska känna fullständig trygghet och lita på oss till 100%.

PRIVATSTÄD


Lägenhet, villa eller slott? Vi utför normalstädning, flyttstädning, mattrengöring, fönsterputs, hög- trycksrengöring mm


TRÄDGÅRD


Håll fastigheten i trim, både inne och ute. Vi sköter om löpande underhåll såväl som stöd vid enstaka tillfällen. 

BYGGSTÄD


Vi utför byggstäd hos både privatpersoner och företag till exempel efter renovering eller byggnation. Vi städar även byggbodar och industrier. 


SÅ GÅR DET TILLNär vi har fått ett uppdrag är vi måna om att skapa rutiner för processtyrningen. I korthet handlar det om fem steg:


1. Vi upprättar en kundpärm där vi samlar kontrakt, rapporter, kunduppföljningar etc.


2. Därefter upprättar vi en pärm med arbetsschema, beställningslistor, namnlistor på nyckelpersoner, kvalitetspolicy och kontrollistor.


3. Arbetsledaren utrustar sedan medarbetarna med nödvändig utrustning och arbetet sätts igång.


4. För att vara säker på att allt går som överenskommet gör vi regelbundna kunduppföljningar.


5. Dessutom genomför vi en kvalitetsmätning av tjänster och kundrelationer. Målet är noll fel. Vi använder kvalitetssystem ISO 90001.