Hushållsnära tjänster

HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER

MED RUTAVDRAG

DET HÄR ÄR HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER

FÖNSTERPUTS

Rena fönster gör det inte bara lättare att se ut, det ger också en helt annan känsla till rummet du befinner dig i.

Vare sig du vill få dina fönster putsade en enstaka gång eller ha en stående beställning på 1–2 ggr per år så kan vi hjälpa dig.

 

Priset för fönsterputsen beror förstås på vilken typ av fönster och antalet. I den mån det går putsas alltid dina fönster invändigt, utvändigt och emellan.

HEMSTÄDNING


En gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden, du väljer själv hur ofta vi ska komma hem till dig och städa.

 

Hör av dig till oss så bokar vi ett möte och går tillsammans igenom vad som ska ingå i städningen så att den kan skräddarsys och passa just dig och ditt hem.ANDRA TJÄNSTER I HEMMET


Du som har hemtjänst idag har nog råkat ut för att det finns en del som de inte är tillåtna att hjälpa dig med att utföra. Det kan vara sådant som att till exempel byta en glödlampa med hjälp av trappstege, storstädning, vindsröjning eller annan specialstädning. Behöver du hjälp med handling, vattna blommor eller andra ärenden gör vi naturligtvis även det.

 

Hos oss finns inga sådana begränsningar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Du som privatperson kan alltid använda dig av RUT-avdraget när du anlitar oss för Hushållsnära tjänster. Det ger dig ett förmånligt pris och avdraget görs direkt på fakturan.

 

Vill du veta mer om RUT-avdrag och vilka tjänster du kan anlita oss för går du in på sidan RUTAVDRAG.

 

FLYTTSTÄDNING

Att flytta är alltid en stor omställning som tar både ork och energi. Då kan det vara skönt att leja bort städningen och fokusera på packningen och det nya hemmet istället.

 

En flyttstädning skiljer sig åt från en vanlig städning på flera sätt. Det är alltid en grundligare genomgång av kök, badrum och alla övriga rum och ytor som utförs efter att möbler och annat är utflyttat. Vid flyttstädning står vi för städutrustningen och städmedel.


 

STORSTÄDNING

Du behöver inte flytta för att beställa en grundligare städning av ditt hem.

Vi går tillsammans igenom vilka behov du har och vad du vill ska ingå i storstädningen innan du får en offert från oss.

 

TRÄDGÅRD


Håll fastigheten i trim, både inne och ute. Vi hjälper dig med såväl det löpande underhållet av trädgården som tillfälligt stöd.

NORRSKENSGRUPP

Norrskensgrupp är ett städföretag baserat i Knivsta. Vi har lång erfaranhet från branschen och erbjuder städning av både privata och offentliga rum.


Vår personal är utbildad, serviceinriktad och säkerhetskontrollerad så du som kund säkert vet att vi alltid utför våra uppdrag med kvalitet.
Utöver oslagbara priser, kvalitet och trygghet kännetecknas vårt arbete av ett genuint miljöengagemang in i minsta detalj.

KONTAKT

Postadress:

Norrskensgrupp Knivsta AB

Box 147

741 23  Knivsta


Tfn:

0706-52 77 41


E-post:

info@norrskensgrupp.se

SNART FINNS VI ÄVEN I NORGE


Berätta gärna om oss i sociala medier

Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept