Byggstäd

BYGGSTÄD

BYGGSTÄD FÖR PRIVATPERSONER OCH FÖRETAG

Vi utför byggstäd hos privatpersoner och företag till exempel efter enovering. Vi utför även städning i byggbodar samt i lager och industrilokaler. 

 

Vill du veta mer om RUT-avdrag och vilka tjänster du kan anlita oss för går du in på sidan RUTAVDRAG.

 


BYGGSTÄD FÖRETAG


Vi hjälper er med städning av industri, lagerlokal, byggbodar och efter renovering och nybyggnation. 


Vid byggstädning ingår maskiner och miljömärkta produkter. 

BYGGSTÄD PRIVAT


Har ni renoverat eller byggt nytt?
I samband med renovering och nybyggnation är städning något man garanterat kommer att behöva. Byggdamm sprider sig lätt i hemmet och kan vara besvärligt att städa bort. Vår personal utför en grundlig städning av hela ert bygge där alla ytor gås igenom. 


Vi hjälper er med byggstädning, maskiner och material ingår. 


VÅRT ANSVAR MOT DIG SOM KUND


Det är alltid du som kund som är utgångspunkten i vårat arbete. Du ska känna dig trygg med att släppa in oss i ditt hem och hos ditt företag och lita på att vi respekterar dina önskemål och din integritet. Vi skriver sekrestessavtal med våra medarbetare och gör utdrag ur belastningsregister.

 

Skulle det trots allt hända något har vi ansvarsförsäkring. Vi vill givetvis att du ska vara nöjd med våra tjänster, därför har vi nöjd kund-garanti. Om du upptäcker brister i vårt arbete är det viktigt att du talar omdet för oss så att vi kan åtgärda det så fort som möjligt.

 
 
 
 

NORRSKENSGRUPP

Norrskensgrupp är ett städföretag baserat i Knivsta. Vi har lång erfaranhet från branschen och erbjuder städning av både privata och offentliga rum.


Vår personal är utbildad, serviceinriktad och säkerhetskontrollerad så du som kund säkert vet att vi alltid utför våra uppdrag med kvalitet.
Utöver oslagbara priser, kvalitet och trygghet kännetecknas vårt arbete av ett genuint miljöengagemang in i minsta detalj.

KONTAKT

Postadress:

Norrskensgrupp Knivsta AB

Box 147

741 23  Knivsta


Tfn:

0706-52 77 41


E-post:

info@norrskensgrupp.seBerätta gärna om oss i sociala medier

Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept