Trädgårdstjänster

UNDERHÅLL AV DIN TRÄDGÅRD


 Vi hjälper dig med såväl det löpande underhållet av trädgården som tillfälligt stöd.

 

Vill du veta mer om RUT-avdrag och vilka tjänster du kan anlita oss för går du in på sidan RUTAVDRAG.

 


VÅRT ANSVAR MOT DIG SOM KUND


Det är alltid du som kund som är utgångspunkten i vårat arbete. Du ska känna dig trygg med att släppa in oss i ditt hem och lita på att vi respekterar dina önskemål och din integritet. Vi skriver sekrestessavtal med våra medarbetare och gör utdrag ur belastningsregister.

 

Skulle det trots allt hända något har vi ansvarsförsäkring. Vi vill givetvis att du ska vara nöjd med våra tjänster, därför har vi nöjd kund-garanti. Om du upptäcker brister i vårt arbete är det viktigt att du talar omdet för oss så att vi kan åtgärda det så fort som möjligt.TRÄDGÅRDSTJÄNSTER


Vi hjälper dig med såväl det löpande underhållet av trädgården som tillfälligt stöd till exempel vid semester. Gräsklippning, vattning av blommor och växter och ogräsrensning, vi hittar ett upplägg som passar dig och dina behov.

 
 
 
 

NORRSKENSGRUPP

Norrskensgrupp är ett städföretag baserat i Knivsta. Vi har lång erfaranhet från branschen och erbjuder städning av både privata och offentliga rum.


Vår personal är utbildad, serviceinriktad och säkerhetskontrollerad så du som kund säkert vet att vi alltid utför våra uppdrag med kvalitet.
Utöver oslagbara priser, kvalitet och trygghet kännetecknas vårt arbete av ett genuint miljöengagemang in i minsta detalj.

KONTAKT

Postadress:

Norrskensgrupp Knivsta AB

Box 147

741 23  Knivsta


Tfn:

0706-52 77 41


E-post:

info@norrskensgrupp.seBerätta gärna om oss i sociala medier

Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept