Städning & fönsterputs

ALLT INOM LOKALVÅRD


Vi vet att för att du som kund ska bli riktigt nöjd med våra tjänster krävs mer än bara rena golv. Det krävs att vi tar hand om ditt hem med stort ansvar och noggrannhet. För att kunna göra detta måste vi lära känna dig som kund och förstå dina förutsättningar och önskemål. Därför börjar vi alltid med ett kostnadsfritt besök där vi går igenom just dina önskemål och behov. Vi erbjuder städning och fönsterputs med nöjd kundgaranti och vi använder alltid miljövänliga, svanenmärkta produkter. 


Vill du veta mer om RUT-avdrag och vilka tjänster du kan anlita oss för går du in på sidan RUTAVDRAG.

 


FÖNSTERPUTS


Rena fönster ger en helt annan känsla till rummet du befinner dig i. Enstaka tillfälle, varje månad eller en gång om året- vi hittar ett upplägg som passar dig.


Priset för fönsterputsen beror förstås på vilken typ av fönster. storlek och antal. I den mån det går putsas alltid dina fönster invändigt, utvändigt och emellan.


STÄDNING I HEMMET


Oavsett om du behöver hjälp vid enstaka tillfälle eller varje vecka så skräddarsyr vi en lösning för dig och och ditt hem. Vi erbjuder abonemang till fast pris där du väljer hur ofta vi städar ditt hem. Vi erbjuder allt inom lokalvård och städning och arbetar enbart med miljövänliga produkter- allt med högsta kvalitet och till konkurrenskraftiga priser. Förutom städning erbjuder vi mattrengöring och golvvård. 


Städmaterial ingår alltid och arbetar enbart med miljöcertifierade produkter.


VÅRT ANSVAR MOT DIG SOM KUND


Det är alltid du som kund som är utgångspunkten i vårat arbete. Du ska känna dig trygg med att släppa in oss i ditt hem och lita på att vi respekterar dina önskemål och din integritet. Vi skriver sekrestessavtal med våra medarbetare och gör utdrag ur belastningsregister.

 

Skulle det trots allt hända något har vi ansvarsförsäkring. Vi vill givetvis att du ska vara nöjd med våra tjänster, därför har vi nöjd kund-garanti. Om du upptäcker brister i vårt arbete är det viktigt att du talar omdet för oss så att vi kan åtgärda det så fort som möjligt.