Företagsstäd

FÖRETAGSSTÄD

TJÄNSTER FÖR FÖRETAG OCH FÖRENINGAR

Ta hjälp av oss på norrskensgrupp för kontors- och företagsstädning! Vi erbjuder lokalvård för er arbetsplats, bostadsrättsförening och andra lokaler. Vi skräddarsyr lösningar för en ren och trivsam miljö, helt efter era behov.

 


 


BOSTADSRÄTTSFÖRENING


Vi hjälper er bostadsrättsförening med underhåll och städning såväl inomhus som utomhus. Inomhus utför vi trappstädning,golvvård, mattrengöring, rengöring av sopförråd och städning av hissar och samlingsutrymmen. Uthomhus utför vi snöskottning och underhåll av rabatter och gångar. 


KONTORSSTÄDNING


Den bästa kontorsstädningen är den som inte märks.

Fräscha och rena lokaler får medarbetarna att trivas och besökare att känna sig välkomna. Vi utför kontorsstädning med kvalitet och fokus, veckovis eller månadsvis, dagtid eller efter kontorstid, du väljer vad som passar er bäst.

Vi sköter gärna även trappstädning, golvvård, mattrengöring, storstädning, tar hand om växter, rengör kök och samlingsutrymmen.


VÅRT ANSVAR MOT DIG SOM KUND


Det är alltid du som kund som är utgångspunkten i vårat arbete. Du ska känna dig trygg med att släppa in oss hos din förening eller på ditt företag och lita på att vi respekterar dina önskemål och din integritet. Vi skriver sekrestessavtal med våra medarbetare och gör utdrag ur belastningsregister.

 

Skulle det trots allt hända något har vi ansvarsförsäkring. Vi vill givetvis att du ska vara nöjd med våra tjänster, därför har vi nöjd kund-garanti. Om du upptäcker brister i vårt arbete är det viktigt att du talar omdet för oss så att vi kan åtgärda det så fort som möjligt.


 
 
 
 

NORRSKENSGRUPP

Norrskensgrupp är ett städföretag baserat i Knivsta. Vi har lång erfaranhet från branschen och erbjuder städning av både privata och offentliga rum.


Vår personal är utbildad, serviceinriktad och säkerhetskontrollerad så du som kund säkert vet att vi alltid utför våra uppdrag med kvalitet.
Utöver oslagbara priser, kvalitet och trygghet kännetecknas vårt arbete av ett genuint miljöengagemang in i minsta detalj.

KONTAKT

Postadress:

Norrskensgrupp Knivsta AB

Box 147

741 23  Knivsta


Tfn:

0706-52 77 41


E-post:

info@norrskensgrupp.seBerätta gärna om oss i sociala medier

Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept