Flyttstädning & storstädning

LÅT OSS PÅ NORRSKENSGRUPP TA HAND OM DITT HEM

En riktig storstädning kan verkligen få din bostad att kännas som ny. Du kanske vill få extra fint inför långhelger med gäster, högtider eller inför visning och försäljning. Även om ditt hem blir städat varje vecka, behövs det en rejäl storstädning ibland

 

Vill du veta mer om RUT-avdrag och vilka tjänster du kan anlita oss för går du in på sidan RUTAVDRAG.

 


STORSTÄDNING


Även om ditt hem blir städat varje vecka, behövs det en rejäl storstädning ibland. Vid en storstädning ingår grundlig rengöring, med bland annat städning i kökets skåp och lådor, och alla andra ytor som inte ingår i den vanliga veckostädningen. 


Vi går tillsammans igenom vilka behov du har och vad du vill ska ingå i storstädningen innan du får en offert från oss.


FLYTTSTÄD

Att flytta är alltid en stor omställning som tar både ork och energi. Då kan det vara skönt att låta ett proffs sköta städningen och fokusera på packningen och det nya hemmet istället.

 

En flyttstädning skiljer sig åt från en vanlig städning på flera sätt. Det är alltid en grundligare genomgång av kök, badrum och alla övriga rum och ytor som utförs efter att möbler och annat är utflyttat. Städmaterial och utrustning ingår alltid vid flyttstäd. 


VÅRT ANSVAR MOT DIG SOM KUND


Det är alltid du som kund som är utgångspunkten i vårat arbete. Du ska känna dig trygg med att släppa in oss i ditt hem och lita på att vi respekterar dina önskemål och din integritet. Vi skriver sekrestessavtal med våra medarbetare och gör utdrag ur belastningsregister.

 

Skulle det trots allt hända något har vi ansvarsförsäkring. Vi vill givetvis att du ska vara nöjd med våra tjänster, därför har vi nöjd kund-garanti. Om du upptäcker brister i vårt arbete är det viktigt att du talar omdet för oss så att vi kan åtgärda det så fort som möjligt.